skip to Main Content

1989 började jag på räddningstjänsten i Helsingborg som brandman. Har även arbetat som styrkeledare, instruktör, ambulanssjukvårdare och numera som vakthavande befäl. Jag har 10 års erfarenhet som ambulanssjukvårdare/paramedic på ambulans samt akutbil. Jag är utbildad pedagog och instruktör.

Min erfarenhet av Heta Arbeten® startade 2003 då jag tog min utbildning som instruktör. Idag utbildar jag bara genom mitt företag. Har även utbildat på räddningstjänsten i 15 år. Hösten 2014 blev jag huvudinstruktör för Brandskyddsföreningen. Som huvudinstruktör utbildar man andra instruktörer i Sverige. Vart 5 år förnyar jag mitt certifikat samt vidareutbildas varje år.

2019 blev jag huvudinstruktör för SVEBRA i brandfarliga arbeten. Där utbildar samt utvecklar  jag materialet för Svebra.

Jag har hjälpt många företag med deras organisationer vid heta arbete och utbildat deras anställda.

Det vanliga vid utbildningarna är att jag kommer ut till Er, men jag kan även erbjuda lokaler där jag håller utbildningarna.

2012-09-06 gick mitt företag över till att bli aktiebolag. Tidigare drev jag företaget som en enskild firma med namnet Lars Anderbergs utbildning.

Varje dag sker det olycks- & sjukdomsfall i Sverige. Mitt mål är att ni ska få en tryggare vardag genom att erbjuda er relevant utbildning och utrustning så att ni vid en eventuell händelse ska kunna agera snabbt och rätt.

lars@anderbergsutbildning.se
0732-52 33 84
Erikstorpsvägen 99B, 261 60 Landskrona

Org.nr: 556903-0090